Skip to content

Lattia on kodin suurimpia pintoja ja toimii siten kaiken sisustuksen perustana
Oikeaa lattiamateriaalia valitessa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia lattialta haluaa värisävyn ja materiaalin lisäksi. Onko tärkeintä vinyylilankun hiljaisuus ja kosteudenkesto? Parketin ja kovapuulattian luonnollisuus? Vinyylikorkin mukavuus jalan alla?Vai houkutteleeko sittenkin laminaatin tai vinyylimaton helppohoitoisuus ja edullinen hinta? Suurin osa lattiamateriaaleista asennetaan lukkopontilla uivaksi pinnaksi. Kuoseja löytyy perinteisistä lankuista erilaisiin laatta- ja kivijäljitelmiin.

Myymälästä löytyy monipuolinen varastovalikoima eri lattiamateriaaleja koteihin ja julkitiloihin. Esillä on myös runsaasti tilausmalleja useilta tunnetuilta merkeiltä kuten Orient&Occident, Lamella, Pergo, Tarkett, Kährs, Wicanders jne.
Tervetuloa tutustumaan ajankohtaisiin lattiatarjouksiimme!

Lattioiden käyttöluokitukset: 
Käyttöluokitus kuvaa lattiapäällysteen ominaisuuksia esim. kulutuksenkestoa, painaumakestävyyttä ja saumojen kestoa. Suurempi kulutusluokka soveltuu kovempaan kulutukseen:

Asuinympäristöt (KL 21-23) 
Julkiset tilat (KL 31-34) 
Kevyt teollisuus (KL 41-43) VISIONI EXPRESS -MALLISTON LATTIAT RAHTIVAPAASTI MYYMÄLÄÄN JOKA VIIKKO. KUVASTOJEN MALLIT OVAT NÄHTÄVILLÄ MYÖS MYYMÄLÄSSÄ: